Talmisa Medical & Education


Materiaal


Bij ons kunt u terecht voor kwalitatief tweedehands medisch materiaal en apparatuur. Naast een steeds wisselende voorraad kunnen wij u ook steeds een vrijblijvende offerte bezorgen van het product waarnaar u op zoek bent.


Personeel


Talmisa Medical beschikt over ambulanciers en verpleegkundigen met ruime ervaring binnen hun vakgebied. Er is tevens een verpleegkundige met specialisatie spoedgevallen en intensieve zorgen beschikbaar. Onze mensen kunnen dus ruim ingezet worden.


Hierbij valt te denken aan:

  • medische hulpverlening op evenementen
  • consulting
  • alle soorten ambulancevervoer, inculsief intensive care transport
  • tijdelijke inzet van ambulanciers en/of verpleegkundigen bij ziekte of capaciteitsproblmen binnen uw eigen organisatie, zowel pré- als inhospitaal.


Opleidingen


Graag stellen we onze kennis en kunde ten dienste van zowel individule personen, bedrijven als organisaties.

Onze lesgevers kunnen putten uit meer dan 20 jaar beroepservaring!

EHBO en levensreddend handelen inclusief reanimatie zijn enkele van de mogelijkheden.


INDIVIUDELE PERSONEN


Zowel privé-les als in groepsverband (familie en/of vrienden) is mogelijk. Naast een theoretisch gedeelte is er veel aandacht voor de praktijk. Deze lessen kunnen zowel overdag als 's avonds doorgaan en dit in de eigen thuissetting of op locatie.


BEDRIJVEN EN ORGANISATIES


Onze opleidingen stemmen we af op uw behoeften. U geeft aan welke opleidingsnoden u heeft en wij zorgen voor een gepaste lesinhoud.Elke opleiding wordt voorzien van een attest. Voor de kinderopvang zijn deze attesten erkend door Kind & Gezin.Meer info via medical@talmisa.be of 0468/ 068 069